Implant dentar la pret avantajos in Bucuresti

Afla cat costa un Implant dentar

Pacientii ne apreciaza

Cristina P.
Cristina P.
1712763439
Profesionalism, comunicare plăcută, servicii impecabile
Ionut P.
Ionut P.
1712758764
Cel mai răbdător om! Datorită domnului dentist Kosta pot zâmbi din nou !!! 😁Recomand din toată inima!!! 🥰
Catalina A.
Catalina A.
1712328139
Recomand cu încredere pe domnul doctor un medic cu o experiență deosebită ce se dedică fiecărui pacient oferind servicii medicale de excepție!
Marius P.
Marius P.
1712315874
Beatrice G.
Beatrice G.
1712224275
Reomand clinica Agident cu toată încrederea!Am ajuns la clinica prin recomandare de la prieteni. Serviciile sunt de calitate foarte mare, domnul doctor este un profesionist de cel mai inalt nivel. Mi-am învins orice frica și grija pe care am avut-o în privința stomatologilor. Totul a decurs foarte bine și sunt mândru de dantura mea.Recomad și voi recomanda tuturor prietenilor și familiei!
Iulian M.
Iulian M.
1695914380
Recomand aceasta clinica. Foarte curat, iar domnul doctor este amabil si are o mana usoara. Mereu mi-a fost teama sa merg la stomatolog, insa acum ma duc fara nicio grija.
Diana R.
Diana R.
1695900544
Recomand cu toata increderea!Am ajuns la clinica Agident prin intermediul recomandarii unei prietene.Domnul doctor lucreaza bine si sigur, s-a observat inca de la prima interventie (scoaterea unei masele de minte) profesionalismul. Desi la inceput am ajuns in cabinet cu teama specifica de dentist, domnul doctor a reusit sa imi castige increderea ca ma aflu pe maini bune, observand dedicarea cu care isi realizeaza munca.
Madalina G.
Madalina G.
1694114088
Un doctor de foarte mare încredere unde când te pui pe scaun ai siguranță că ești pe mâini bune chiar și în intervenții mai dificile mereu știe ce trebuie făcut.Mulțumesc!
Valentin V.
Valentin V.
1690540670
Am ajuns la clinica Agident prin intermediul recomandării unui prieten. Prima intervenție a fost scoaterea unei masele de minte si a fost totul in regulă. Domnul doctor lucrează sigur si bine. Am simțit ca pot avea încredere, ceea ce a contat mult, după câteva experiențe anterioare mai nefericite…A răspuns la mesaje pe WhatsApp când eram îngrijorată că durerea locală după extracție persistă si mi-a explicat situația.Este punctual si își face treaba cu dedicare si cu grijă pentru oameni. Recomand!
Diana H.
Diana H.
1690302066
Recomand cu cea mai mare incredere, 10/10!
Grigore V.
Grigore V.
1686841581
Recomand cu toata increderea ! 😁Ajunsesem la cabinet cu o teama, frica aceea de dentist pe care o simtim cu totii… Dar amabilitatea si profesionalismul domnului doctor Kosta , nu simti absolut nici o durere. Iar acum zambetul meu arata impecabil si pot zambii mereu ! 🥰😁
diana O.
diana O.
1684862396
Chapeau bas în fața Domnului Dr. Mustaka Kostantin care este un profesionist desăvârșit…mi-a montat 4 implanturi in decursul anului 2022 cu adiție de os și totul a decurs ca la carte – am recomandat acest cabinet în primul rând familiei și apoi apropiaților sau colegilor de muncă. Program flexibil, chiar si sâmbătă deschis iar raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune!
Mateescu A.
Mateescu A.
1684762812
cel mai super, mega, extra doctor!! The best!! <3
Carmen C.
Carmen C.
1683999360
Clinica stomatologica cu servicii de mare calitate din Bucuresti. 😃
Melinda K.
Melinda K.
1683751219
Recomand cu încredere
Vyn V.
Vyn V.
1683711015
Cristina T.
Cristina T.
1683704591
Servicii excelente. Doctor foarte bine pregătit profesional. Calm, atent la nevoile și fricile pacientului. Recomand👍
Nica B.
Nica B.
1683693890
Recomand cu încredere
Grigore A.
Grigore A.
1683646380
Servicii de calitate, profesionalism la cel mai inalt nivel si dedicatie maxima!Multumim pentru ca ne faceti sa avem un zambet frumos de fiecare data cand va trecem pragul!
IRINA C.
IRINA C.
1682601779
Recomand! ❤️
Mioara R.
Mioara R.
1682601056
Laura Maria T.
Laura Maria T.
1678042433
Recomand acest cabinet medical, atunci când aveți nevoie de un medic stomatolog bun, de un profesionist și un OM care va poate oferi in afara actului medical de excepție, înțelegere, siguranță și încredere.
Maria F.
Maria F.
1627394394
Echipă de profesioniști, se lucrează repede și bine, raport calitate-preț foarte bun, comunicare eficientă.Merg la dentist de ani de zile, iar pana acum, ei mi s au părut cei mai buni, asa ca am ales sa mi repar toată dantura aici.Se vede ca domnul doctor este foarte bun din simplul fapt ca știe sa facă tot ce este necesar, nu te trimite la alți dentiști să-ți facă parte din lucrare.In multele dați în care am fost acolo, am văzut o comunicare foarte bună cu tot felul de pacienți.Este genul de doctor care iti face bine dantura (nu te face astfel încât sa mai vii imediat după) deci, se vede ca face aceasta meserie din pasiune.Și asistenții lui sunt foarte drăguți șibuni.Recomand!!
Trandafira A.
Trandafira A.
1593705240
Nu recomand! Am fost sa-mi scot maseaua de minte si am avut dureri pe parcursul interventiei.Domnul dr spunea ca am inflamata gingia si ca ar fi trebuit sa fac un tratament o sapt… atunci de ce nu mi-a prescris tratamentul si reveneam urm sapt pt extractie ? …… ma rog.Ideea e ca acum am dureri si discomfort…
Kleine Z.
Kleine Z.
1592979942
alina B.
alina B.
1576667122
Cristina P.
Cristina P.
1574314481
Mihai N.
Mihai N.
1574264671
Recomand cu toata increderea! Super profi! Multumesc pentru ca existati! 🔝👌🦷🔝
Adriana S.
Adriana S.
1574264185
Sandu M.
Sandu M.
1574264012
Cel mai bun doctor Stomatolog din București.Va recomand cu incredere!
Sokol T.
Sokol T.
1573323036
Eu am avut nevoie de implanturi dentare si am fost foarte multumita de rezultatul obtinut.Tratamentul a fost lipsit de durere si vindecarea extrem de rapida. Felicitari domnului doctor pentru calitatea serviciilor oferite si comunicarea exceptionala pe care o are cu pacientii dumnealui. Mult succes in continuare!
Raluca A
Raluca A
1572372110
Turcitu N.
Turcitu N.
1572012681
Sănătatea orala este pentru mine o prioritate și de aceea am ales sa merg pe mana domnului doctor care este un profesionist desăvârșit. Pentru rezolvarea problemelor mele tratamentul cu implanturi dentare a fost soluția ideala, rapida și fără durere. Sunt foarte mulțumită de atenția cu care am fost tratata și am sa revin de fiecare data cu toată încrederea.
Loredana G.
Loredana G.
1571753556
js_loader

Cat costa un implant dentar?

Daca ai intrebari legate de costurile pentru implant dentar, te invitam sa verifici lista de mai jos sau sa ne contactezi telefonic. Vei descoperi ca avem tarife foarte bune pentru tot ce tine de serviciile de implantologie. Iata lista cu preturi pentru implant dentar la cabinetul stomatologic Agident.
Pret implant dentar
Cost
Implant dentar Straumann (Neodent)
2500 lei
Sinus lift
3500 lei
Aditie de os artificial
500 lei(0,5g)
FAST & FIXED 4 implanturi
12 500 lei
FAST & FIXED 6 implanturi
18 000 lei

Ce este Implantul Dentar?

Nu te simți confortabil să zâmbești sau să râzi din cauză că îți lipsesc dinți? Îți dorești să ai parte din nou de acel zâmbet perfect pe care îl aveai? Atunci implantul dentar ar putea fi acea soluție optimă și rapidă pe care o cauți!

Înlocuirea zonelor lipsă cu un implant te va face să zâmbești fără rețineri ori de câte ori îți dorești asta dar și să te simți mai încrezător în imaginea ta.

Mai mult decât atât, un implant realizat de medicii specialiști din clinica noastră va fi extrem de rezistent, fiind astfel o investiție perfectă în aspectul tău fizic, dar și din punct de vedere al sănătății. Așadar o să poți face activitățile normale precum zâmbi, mesteca, dar și vorbi fără a simți vreo diferență sau vreun disconfort, deoarece implantul îți va da senzația unui dinte natural.

O femeie ține în mână un model de implant dentar la un stomatolog din Rahova.
Un implant dentar este prezentat în Rahova, Sector 5.

Componentele unui implant dentar si din ce material este confectionat?

O intervenție de implant dentar înlocuiește spațiul unui dinte lipsă și redă funcționalitatea și estetica naturală a acestuia.

Implantul este un șurub confecționat din titan care înlocuiește rădăcina dintelui, urmând ca pe acest suport artificial să se fixeze apoi coroana dentară definitivă. Titanul creează în timp o legătură cu osul în care este introdus, similară cu legătura dintre rădăcina dintelui natural și osul maxilarului. Dintele artificial final va fi compus din 3 parti: coroana dentară ( partea vizibila) implantul dentar ( partea care înlocuiește rădăcina dintelui) și șurubul care face legătura între coroana și implant.

Descoperă beneficiile unui implant dentar în Sector 5 la Agident

Dacă ești decis să ai un zâmbet frumos și o dantură completă, serviciul de implant dentar în Sector 5 București la Clinica Agident îți aduce multiple beneficii:
implant dental stomatologie in soseaua Panduri - Agident

De asemenea, în clinica Agident beneficiezi de încărcare imediată la inserarea implantului, ceea ce înseamnă ca în ziua procedurii se montează o coroană provizorie sau un șurub pentru vindecarea gingiei după caz.

Astfel, nu vei mai avea nevoie de altă incizie și nici de descoperirea implantului după osteointegrare (procesul de fuziune a implantului cu osul maxilarului).

Cum știu că acest tratament mi se potrivește?

Dacă ai un dinte sau mai mulți lipsă, atunci această procedură este pentru tine. Este de preferat să nu prezinți afecțiuni care reprezintă contraindicații absolute ale implantului dentar. 

Implantul dentar nu se recomandă înainte de vârsta de 18 ani, întrucât creșterea osoasă trebuie să fie încheiată. Nu există o limită superioară de vârstă pentru acest tip de tratament.

O femeie din Sectorul 5 i se curăță dinții de către un stomatolog.

Dacă starea ta generală este bună și condițiile locale, cum ar fi dimensiunile suficiente ale osului (înălțime și grosime) unde urmează să fie introdus implantul sunt corespunzătoare, atunci poți beneficia de această intervenție.

Medicul specialist va decide dacă ești un candidat potrivit pentru acest tratament după o consultație inițială și un set complet de investigații diagnostice. 

În cazul unei oferte osoase insuficiente, poți beneficia de acest tratament dacă înălțimea și grosimea osului sunt aduse la dimensiunile optime prin adiție de os.

Când este contraindicat un implant dentar?

Există și situații în care implantul dentar este contraindicat în mod absolut, dar și situații în care poți opta pentru acest tratament, doar că va fi efectuat cu precauție. Contraindicațiile absolute se regăsesc la pacienții cu afecțiuni grave de sănătate ce pot împiedica utilizarea anesteziei și efectuarea intervențiilor chirurgicale. Printre acestea se numără:

Contraindicațiile relative vor fi manageriate cu precauție împreună cu medicul tău curant, în urma unor investigații detaliate și acesta poate decide realizarea implantului, în funcție de evoluția ta. Dintre acestea amintim:

Contraindicațiile locale sunt cele ce implică starea de sănătate a cavității orale și pot împiedica realizarea imediată a implantului. În această categorie se regăsesc:

Cu excepția contraindicațiilor absolute, medicii de la clinica noastră sunt pregătiți să îți ofere consultanță de specialitate în gestionarea și soluționarea aspectelor ce ar putea împiedica realizarea implantului. Astfel, istoricul tău medical va fi evaluat cu rigurozitate tocmai pentru a te putea ajuta să ai zâmbetul perfect.

O icoană a unui dinte care înfățișează un dinte - iconita pentru cabinet stomatologic din București, sector 5 - cartier rahova.

Care sunt pașii procedurii?

Deși este o procedură complexă am ales să dezvoltăm felul în care ea va fi realizată astfel încât să fii informat de fiecare pas și să șții exact la ce să te aștepți dacă optezi pentru acest tratament. 

Pasul 1. Consultația
Pentru început vei fi consultat de medicul specialist, ți se vor face anamneza și radiografii, se va stabili ce fel de implant ai nevoie și se va pune la punct schema de tratament.
Pasul 2. Intervenția chirurgicală de plasare a implantului
Este o intervenție nedureroasă, nu vei resimți decât cel mult un disconfort minor și firele de sutură se vor îndepărta la numai o săptămână distanță.
Pasul 3. Etapa de osteointegrare

Durează între 3 și 6 luni, dar variază în funcție de maxilar. În această perioadă se va crea țesut osos nou care se va depune în jurul filetelor implantului pentru o fixare eficientă.

Pasul 4. Montarea șuruburilor

După 3-6 luni de la inserție se montează șuruburile de vindecare sau gingivaformele.

Pasul 5. Etapa protetică

Aceasta etapă presupune realizarea coroanelor dentare la 1-2 săptămâni de la montarea șuruburilor.

Care este durata de viată a unui implant dentar?

Materialul din care este confecționat implantul (titanul) conferă o osteointegrare a acestuia pentru toată viața, dar din cauza unei multitudini de factori este greu să reziste toată viața. 

Studiile de specialitate au ajuns la concluzia că un implant dentar care rezistă cel puțin 10 ani este un succes. 

Cu o igienă zilnică optimă conform recomandărilor medicului, te vei putea bucura de implanturile dentare pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

Rata de succes a intervențiilor de protezare prin implant dentar conform statisticilor de specialitate este de 95-98%, așadar riscurile sunt minime.

Un bărbat care stă pe scaunul unui stomatolog la sectorul 5, Rahova, examinându-și dinții si implantul dentar nou facut.
Care sunt indicațiile pre și post operatorii?

În ceea ce privește perioada de dinaintea intervenției, cu o săptămână înainte recomandăm asanarea (dezinfectarea și igienizarea riguroasă) cavității bucale și folosirea unei ape de gură cu clorhexidină pentru obținerea unui câmp operator cu cât mai puțini germeni.

În perioada imediată după operație, gura trebuie clătită cu apă de gură cu clorhexidină, iar gingiile se curăță cu o periuță moale. Nu trebuie să atingi firele de sutură și e recomandat să eviți consumul de lactate, alcool, alimente fierbinți sau dure și fumatul. Totodată, încearcă să nu dormi pe partea inflamată.

Medicul stomatolog îți poate recomanda antiinflamatoare pentru diminuarea sensibilității sau durerii, iar pentru edem ajută aplicațiile reci pe zona inflamată.

Ce complicații post intervenție pot să apară?

Datorită faptului că implantul presupune o intervenție chirurgicală și fiecare organism este unic există anumite complicații care pot apărea în anumite cazuri dacă nu se ține cont de recomandările medicului. 

Iată care sunt acestea: 

Pentru a evita apariția acestor complicații trebuie să respecți recomandările specialistului și să consumi alimente moi sau lichide în timpul purtării lucrărilor provizorii. De asemenea, te așteptăm la clinica noastră o dată la 6 luni pentru controlul periodic și igienizare profesională (detratraj și periaj). 

Un stomatolog din Sectorul 5, Bucuresti tine in brate o macheta de implant dentar.

Este o intervenție dureroasă?

Intervenția de implant dentar nu este dureroasă și se efectuează sub anestezie locală care este foarte eficientă. Vei fi conștient pe toată durata procedurii, putând comunica cu medicul tău în permanență. 

Majoritatea pacienților care au vizitat clinica noastră pentru efectuarea unui implant susțin că nu au resimțit dureri semnificative în timpul intervenției și nici în zilele imediat următoare procedurii.

Icon Agident - cabinet stomatologic sector 5 Bucuresti

Ce servicii de implantologie oferim?

În clinica noastră folosim Straumann Neodent, un implant dentar din categoria premium, ce prezintă următoarele avantaje:

Ce spun pacientii nostri?

Andreea Madalina Vladut
Andreea Madalina Vladut
@ndreea Madalina
Read More
Recomand cu incredere ! Reuseste sa efectueze o dantura impecabila de lunga durata fara niciun pic de durere ! Un zambet frumos si sanatos !
Mady Elena Grosu
Mady Elena Grosu
@Mady Elena
Read More
Cel mai bun medic stomatolog! Recomand cu toată încrederea!
Soare Adriana
Soare Adriana
@Soare Adriana
Read More
Cel mai bun medic! Recomand cu toata increderea, atat pentru profesionalism cat si pentru rabdare! Multumesc ca existati!
Ababei Catalina
Ababei Catalina
@Ababei Catalina
Read More
Cel mai bun!!! 😁 Zâmbetul meu arata super datorita domnului doctor Kosta!!!
Previous
Next

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Programează o consultație

Vă vom contacta în cel mai scurt timp.

BLOGUL NOSTRU

Articole Agident

Un cabinet de stomatologie la Rahova cu scaun.

Importanța unui stomatolog priceput

Un zâmbet strălucitor este mult mai mult decât o simplă expresie facială plăcută – este un drum către încredere și sănătate. Este adesea primul aspect pe care îl observăm la o persoană și poate oferi

Citeste articol »
Un bărbat cu barbă examinat de un stomatolog.

Cand stii ca ai nevoie de scoaterea dinților

Scoaterea dinților este un pas medical esențial care poate fi necesar pentru menținerea sănătății generale a cavității bucale. Deși poate părea înfricoșător pentru mulți oameni, fie din cauza temerii de durere sau a costurilor implicate,

Citeste articol »