Implant dentar la pret avantajos in Bucuresti

Afla cat costa un Implant dentar

Pacientii ne apreciaza

js_loader

Cat costa un implant dentar?

Daca ai intrebari legate de costurile pentru implant dentar, te invitam sa verifici lista de mai jos sau sa ne contactezi telefonic. Vei descoperi ca avem tarife foarte bune pentru tot ce tine de serviciile de implantologie. Iata lista cu preturi pentru implant dentar la cabinetul stomatologic Agident.
Pret implant dentar
Preț
Implant dentar Straumann (Neodent)
2700 lei
Sinus lift
3500 lei
Aditie de os artificial
500 lei(0,5g)
FAST & FIXED 4 implanturi
12 500 lei
FAST & FIXED 6 implanturi
18 000 lei

Ce este Implantul Dentar?

Nu te simți confortabil să zâmbești sau să râzi din cauză că îți lipsesc dinți? Îți dorești să ai parte din nou de acel zâmbet perfect pe care îl aveai? Atunci implantul dentar ar putea fi acea soluție optimă și rapidă pe care o cauți!

Înlocuirea zonelor lipsă cu un implant te va face să zâmbești fără rețineri ori de câte ori îți dorești asta dar și să te simți mai încrezător în imaginea ta.

Mai mult decât atât, un implant realizat de medicii specialiști din clinica noastră va fi extrem de rezistent, fiind astfel o investiție perfectă în aspectul tău fizic, dar și din punct de vedere al sănătății. Așadar o să poți face activitățile normale precum zâmbi, mesteca, dar și vorbi fără a simți vreo diferență sau vreun disconfort, deoarece implantul îți va da senzația unui dinte natural.

O femeie ține în mână un model de implant dentar la un stomatolog din Rahova.
Un implant dentar este prezentat în Rahova, Sector 5.

Componentele unui implant dentar si din ce material este confectionat?

O intervenție de implant dentar înlocuiește spațiul unui dinte lipsă și redă funcționalitatea și estetica naturală a acestuia.

Implantul este un șurub confecționat din titan care înlocuiește rădăcina dintelui, urmând ca pe acest suport artificial să se fixeze apoi coroana dentară definitivă. Titanul creează în timp o legătură cu osul în care este introdus, similară cu legătura dintre rădăcina dintelui natural și osul maxilarului. Dintele artificial final va fi compus din 3 parti: coroana dentară ( partea vizibila) implantul dentar ( partea care înlocuiește rădăcina dintelui) și șurubul care face legătura între coroana și implant.

Descoperă beneficiile unui implant dentar în Sector 5 la Agident

Dacă ești decis să ai un zâmbet frumos și o dantură completă, serviciul de implant dentar în Sector 5 București la Clinica Agident îți aduce multiple beneficii:
implant dental stomatologie in soseaua Panduri - Agident

De asemenea, în clinica Agident beneficiezi de încărcare imediată la inserarea implantului, ceea ce înseamnă ca în ziua procedurii se montează o coroană provizorie sau un șurub pentru vindecarea gingiei după caz.

Astfel, nu vei mai avea nevoie de altă incizie și nici de descoperirea implantului după osteointegrare (procesul de fuziune a implantului cu osul maxilarului).

Cum știu că acest tratament mi se potrivește?

Dacă ai un dinte sau mai mulți lipsă, atunci această procedură este pentru tine. Este de preferat să nu prezinți afecțiuni care reprezintă contraindicații absolute ale implantului dentar. 

Implantul dentar nu se recomandă înainte de vârsta de 18 ani, întrucât creșterea osoasă trebuie să fie încheiată. Nu există o limită superioară de vârstă pentru acest tip de tratament.

O femeie din Sectorul 5 i se curăță dinții de către un stomatolog.

Dacă starea ta generală este bună și condițiile locale, cum ar fi dimensiunile suficiente ale osului (înălțime și grosime) unde urmează să fie introdus implantul sunt corespunzătoare, atunci poți beneficia de această intervenție.

Medicul specialist va decide dacă ești un candidat potrivit pentru acest tratament după o consultație inițială și un set complet de investigații diagnostice. 

În cazul unei oferte osoase insuficiente, poți beneficia de acest tratament dacă înălțimea și grosimea osului sunt aduse la dimensiunile optime prin adiție de os.

Când este contraindicat un implant dentar?

Există și situații în care implantul dentar este contraindicat în mod absolut, dar și situații în care poți opta pentru acest tratament, doar că va fi efectuat cu precauție. Contraindicațiile absolute se regăsesc la pacienții cu afecțiuni grave de sănătate ce pot împiedica utilizarea anesteziei și efectuarea intervențiilor chirurgicale. Printre acestea se numără:

Contraindicațiile relative vor fi manageriate cu precauție împreună cu medicul tău curant, în urma unor investigații detaliate și acesta poate decide realizarea implantului, în funcție de evoluția ta. Dintre acestea amintim:

Contraindicațiile locale sunt cele ce implică starea de sănătate a cavității orale și pot împiedica realizarea imediată a implantului. În această categorie se regăsesc:

Cu excepția contraindicațiilor absolute, medicii de la clinica noastră sunt pregătiți să îți ofere consultanță de specialitate în gestionarea și soluționarea aspectelor ce ar putea împiedica realizarea implantului. Astfel, istoricul tău medical va fi evaluat cu rigurozitate tocmai pentru a te putea ajuta să ai zâmbetul perfect.

O icoană a unui dinte care înfățișează un dinte - iconita pentru cabinet stomatologic din București, sector 5 - cartier rahova.

Care sunt pașii procedurii?

Deși este o procedură complexă am ales să dezvoltăm felul în care ea va fi realizată astfel încât să fii informat de fiecare pas și să șții exact la ce să te aștepți dacă optezi pentru acest tratament. 

Pasul 1. Consultația
Pentru început vei fi consultat de medicul specialist, ți se vor face anamneza și radiografii, se va stabili ce fel de implant ai nevoie și se va pune la punct schema de tratament.
Pasul 2. Intervenția chirurgicală de plasare a implantului
Este o intervenție nedureroasă, nu vei resimți decât cel mult un disconfort minor și firele de sutură se vor îndepărta la numai o săptămână distanță.
Pasul 3. Etapa de osteointegrare

Durează între 3 și 6 luni, dar variază în funcție de maxilar. În această perioadă se va crea țesut osos nou care se va depune în jurul filetelor implantului pentru o fixare eficientă.

Pasul 4. Montarea șuruburilor

După 3-6 luni de la inserție se montează șuruburile de vindecare sau gingivaformele.

Pasul 5. Etapa protetică

Aceasta etapă presupune realizarea coroanelor dentare la 1-2 săptămâni de la montarea șuruburilor.

Care este durata de viată a unui implant dentar?

Materialul din care este confecționat implantul (titanul) conferă o osteointegrare a acestuia pentru toată viața, dar din cauza unei multitudini de factori este greu să reziste toată viața. 

Studiile de specialitate au ajuns la concluzia că un implant dentar care rezistă cel puțin 10 ani este un succes. 

Cu o igienă zilnică optimă conform recomandărilor medicului, te vei putea bucura de implanturile dentare pentru o perioadă foarte lungă de timp. 

Rata de succes a intervențiilor de protezare prin implant dentar conform statisticilor de specialitate este de 95-98%, așadar riscurile sunt minime.

Un bărbat care stă pe scaunul unui stomatolog la sectorul 5, Rahova, examinându-și dinții si implantul dentar nou facut.
Care sunt indicațiile pre și post operatorii?

În ceea ce privește perioada de dinaintea intervenției, cu o săptămână înainte recomandăm asanarea (dezinfectarea și igienizarea riguroasă) cavității bucale și folosirea unei ape de gură cu clorhexidină pentru obținerea unui câmp operator cu cât mai puțini germeni.

În perioada imediată după operație, gura trebuie clătită cu apă de gură cu clorhexidină, iar gingiile se curăță cu o periuță moale. Nu trebuie să atingi firele de sutură și e recomandat să eviți consumul de lactate, alcool, alimente fierbinți sau dure și fumatul. Totodată, încearcă să nu dormi pe partea inflamată.

Medicul stomatolog îți poate recomanda antiinflamatoare pentru diminuarea sensibilității sau durerii, iar pentru edem ajută aplicațiile reci pe zona inflamată.

Ce complicații post intervenție pot să apară?

Datorită faptului că implantul presupune o intervenție chirurgicală și fiecare organism este unic există anumite complicații care pot apărea în anumite cazuri dacă nu se ține cont de recomandările medicului. 

Iată care sunt acestea: 

Pentru a evita apariția acestor complicații trebuie să respecți recomandările specialistului și să consumi alimente moi sau lichide în timpul purtării lucrărilor provizorii. De asemenea, te așteptăm la clinica noastră o dată la 6 luni pentru controlul periodic și igienizare profesională (detratraj și periaj). 

Un stomatolog din Sectorul 5, Bucuresti tine in brate o macheta de implant dentar.

Este o intervenție dureroasă?

Intervenția de implant dentar nu este dureroasă și se efectuează sub anestezie locală care este foarte eficientă. Vei fi conștient pe toată durata procedurii, putând comunica cu medicul tău în permanență. 

Majoritatea pacienților care au vizitat clinica noastră pentru efectuarea unui implant susțin că nu au resimțit dureri semnificative în timpul intervenției și nici în zilele imediat următoare procedurii.

Icon Agident - cabinet stomatologic sector 5 Bucuresti

Ce servicii de implantologie oferim?

În clinica noastră folosim Straumann Neodent, un implant dentar din categoria premium, ce prezintă următoarele avantaje:

Ce spun pacientii nostri?

Andreea Madalina Vladut
Andreea Madalina Vladut
@ndreea Madalina
Read More
Recomand cu incredere ! Reuseste sa efectueze o dantura impecabila de lunga durata fara niciun pic de durere ! Un zambet frumos si sanatos !
Mady Elena Grosu
Mady Elena Grosu
@Mady Elena
Read More
Cel mai bun medic stomatolog! Recomand cu toată încrederea!
Soare Adriana
Soare Adriana
@Soare Adriana
Read More
Cel mai bun medic! Recomand cu toata increderea, atat pentru profesionalism cat si pentru rabdare! Multumesc ca existati!
Ababei Catalina
Ababei Catalina
@Ababei Catalina
Read More
Cel mai bun!!! 😁 Zâmbetul meu arata super datorita domnului doctor Kosta!!!
Previous
Next

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Programează o consultație

Vă vom contacta în cel mai scurt timp.