Implant dentar la pret avantajos in Bucuresti
Afla cat costa un Implant dentar
Pacientii ne apreciaza
Cat costa un implant dentar?
Pret implant dentar
|
Preț
|
---|---|
Implant dentar Straumann (Neodent)
|
2700 lei
|
Sinus lift
|
3500 lei
|
Aditie de os artificial
|
500 lei(0,5g)
|
FAST & FIXED 4 implanturi
|
12 500 lei
|
FAST & FIXED 6 implanturi
|
18 000 lei
|
Ce este Implantul Dentar?
Nu te simți confortabil să zâmbești sau să râzi din cauză că îți lipsesc dinți? Îți dorești să ai parte din nou de acel zâmbet perfect pe care îl aveai? Atunci implantul dentar ar putea fi acea soluție optimă și rapidă pe care o cauți!
Înlocuirea zonelor lipsă cu un implant te va face să zâmbești fără rețineri ori de câte ori îți dorești asta dar și să te simți mai încrezător în imaginea ta.
Mai mult decât atât, un implant realizat de medicii specialiști din clinica noastră va fi extrem de rezistent, fiind astfel o investiție perfectă în aspectul tău fizic, dar și din punct de vedere al sănătății. Așadar o să poți face activitățile normale precum zâmbi, mesteca, dar și vorbi fără a simți vreo diferență sau vreun disconfort, deoarece implantul îți va da senzația unui dinte natural.
Componentele unui implant dentar si din ce material este confectionat?
Implantul este un șurub confecționat din titan care înlocuiește rădăcina dintelui, urmând ca pe acest suport artificial să se fixeze apoi coroana dentară definitivă. Titanul creează în timp o legătură cu osul în care este introdus, similară cu legătura dintre rădăcina dintelui natural și osul maxilarului. Dintele artificial final va fi compus din 3 parti: coroana dentară ( partea vizibila) implantul dentar ( partea care înlocuiește rădăcina dintelui) și șurubul care face legătura între coroana și implant.
Descoperă beneficiile unui implant dentar în Sector 5 la Agident
- înlocuiește doar spațiul liber al dintelui lipsă, fără să fie afectați ceilalți dinți (dinții stâlpi) cum se întâmplă în cazul unei punți dentare.
- arată și se simte ca și dintele natural și conferă armonie întregului chip
- materialul din care este realizat are biocompatibilitate maximă cu organismul
- oferă stabilitate și rezistență ridicată lucrărilor protetice ancorate
- înlătură neplăcerile purtării protezelor mobile
- procedura este confortabilă și recuperarea este una ușoară
De asemenea, în clinica Agident beneficiezi de încărcare imediată la inserarea implantului, ceea ce înseamnă ca în ziua procedurii se montează o coroană provizorie sau un șurub pentru vindecarea gingiei după caz.
Astfel, nu vei mai avea nevoie de altă incizie și nici de descoperirea implantului după osteointegrare (procesul de fuziune a implantului cu osul maxilarului).
Cum știu că acest tratament mi se potrivește?
Dacă ai un dinte sau mai mulți lipsă, atunci această procedură este pentru tine. Este de preferat să nu prezinți afecțiuni care reprezintă contraindicații absolute ale implantului dentar.
Implantul dentar nu se recomandă înainte de vârsta de 18 ani, întrucât creșterea osoasă trebuie să fie încheiată. Nu există o limită superioară de vârstă pentru acest tip de tratament.
Dacă starea ta generală este bună și condițiile locale, cum ar fi dimensiunile suficiente ale osului (înălțime și grosime) unde urmează să fie introdus implantul sunt corespunzătoare, atunci poți beneficia de această intervenție.
Medicul specialist va decide dacă ești un candidat potrivit pentru acest tratament după o consultație inițială și un set complet de investigații diagnostice.
În cazul unei oferte osoase insuficiente, poți beneficia de acest tratament dacă înălțimea și grosimea osului sunt aduse la dimensiunile optime prin adiție de os.
Când este contraindicat un implant dentar?
Există și situații în care implantul dentar este contraindicat în mod absolut, dar și situații în care poți opta pentru acest tratament, doar că va fi efectuat cu precauție. Contraindicațiile absolute se regăsesc la pacienții cu afecțiuni grave de sănătate ce pot împiedica utilizarea anesteziei și efectuarea intervențiilor chirurgicale. Printre acestea se numără:
- Osteoporoza avansată
- Patologii osoase severe
- Diabet zaharat necontrolat terapeutic
- Boli cardiace grave (cardiopatii vulvare, infarct recent, insuficiență cardiacă severă)
- Hepatita cu virus C
- Tulburările de coagulare
- Iradierea pacientului în antecedente (mai ales la nivelul oaselor maxilare)
- Tumori maligne active
- Pacienții uremici
- Alergia la unul din materialele implantate
- Tulburări psihiatrice avansate
Contraindicațiile relative vor fi manageriate cu precauție împreună cu medicul tău curant, în urma unor investigații detaliate și acesta poate decide realizarea implantului, în funcție de evoluția ta. Dintre acestea amintim:
- Bruxismul
- Consumul excesiv de tutun, alcool, droguri
- Boala parodontală
- Anumite boli autoimune
- Anumite boli psihiatrice
- Sarcina
Contraindicațiile locale sunt cele ce implică starea de sănătate a cavității orale și pot împiedica realizarea imediată a implantului. În această categorie se regăsesc:
- Igiena orală deficitară
- Dimensiunile osului alveolar
- Poziționarea sinusurilor maxilare
- Hipersensibilitatea la materialele implantante
Cu excepția contraindicațiilor absolute, medicii de la clinica noastră sunt pregătiți să îți ofere consultanță de specialitate în gestionarea și soluționarea aspectelor ce ar putea împiedica realizarea implantului. Astfel, istoricul tău medical va fi evaluat cu rigurozitate tocmai pentru a te putea ajuta să ai zâmbetul perfect.
Care sunt pașii procedurii?
Deși este o procedură complexă am ales să dezvoltăm felul în care ea va fi realizată astfel încât să fii informat de fiecare pas și să șții exact la ce să te aștepți dacă optezi pentru acest tratament.
Durează între 3 și 6 luni, dar variază în funcție de maxilar. În această perioadă se va crea țesut osos nou care se va depune în jurul filetelor implantului pentru o fixare eficientă.
După 3-6 luni de la inserție se montează șuruburile de vindecare sau gingivaformele.
Pasul 5. Etapa protetică
Aceasta etapă presupune realizarea coroanelor dentare la 1-2 săptămâni de la montarea șuruburilor.
Care este durata de viată a unui implant dentar?
Materialul din care este confecționat implantul (titanul) conferă o osteointegrare a acestuia pentru toată viața, dar din cauza unei multitudini de factori este greu să reziste toată viața.
Studiile de specialitate au ajuns la concluzia că un implant dentar care rezistă cel puțin 10 ani este un succes.
Cu o igienă zilnică optimă conform recomandărilor medicului, te vei putea bucura de implanturile dentare pentru o perioadă foarte lungă de timp.
Rata de succes a intervențiilor de protezare prin implant dentar conform statisticilor de specialitate este de 95-98%, așadar riscurile sunt minime.
În ceea ce privește perioada de dinaintea intervenției, cu o săptămână înainte recomandăm asanarea (dezinfectarea și igienizarea riguroasă) cavității bucale și folosirea unei ape de gură cu clorhexidină pentru obținerea unui câmp operator cu cât mai puțini germeni.
În perioada imediată după operație, gura trebuie clătită cu apă de gură cu clorhexidină, iar gingiile se curăță cu o periuță moale. Nu trebuie să atingi firele de sutură și e recomandat să eviți consumul de lactate, alcool, alimente fierbinți sau dure și fumatul. Totodată, încearcă să nu dormi pe partea inflamată.
Medicul stomatolog îți poate recomanda antiinflamatoare pentru diminuarea sensibilității sau durerii, iar pentru edem ajută aplicațiile reci pe zona inflamată.
Ce complicații post intervenție pot să apară?
Datorită faptului că implantul presupune o intervenție chirurgicală și fiecare organism este unic există anumite complicații care pot apărea în anumite cazuri dacă nu se ține cont de recomandările medicului.
Iată care sunt acestea:
- Edemul (inflațimația) și echimozele
- Durerea
- Infecțiile
- Dehiscența (desfacerea) plăgii
- Eșecul implantării
- Periimplantita (inflamație cu pierdere de țesut osos care înconjoară un implant dentar)
- Reacție inflamatorie sau alergică la titan
- Leziuni temporare sau permanente ale nervilor, cazuri în care uneori este necesară scoaterea implantului
- Pierderea implantului dentar
- Fuziunea defectuoasă dintre implant și os
- Afectarea sinusurilor
- Ruperea sau fracturarea implantului
Pentru a evita apariția acestor complicații trebuie să respecți recomandările specialistului și să consumi alimente moi sau lichide în timpul purtării lucrărilor provizorii. De asemenea, te așteptăm la clinica noastră o dată la 6 luni pentru controlul periodic și igienizare profesională (detratraj și periaj).
Este o intervenție dureroasă?
Intervenția de implant dentar nu este dureroasă și se efectuează sub anestezie locală care este foarte eficientă. Vei fi conștient pe toată durata procedurii, putând comunica cu medicul tău în permanență.
Majoritatea pacienților care au vizitat clinica noastră pentru efectuarea unui implant susțin că nu au resimțit dureri semnificative în timpul intervenției și nici în zilele imediat următoare procedurii.
Ce servicii de implantologie oferim?
- Implant dentar Straumann (Neodent)
- Adiție de os artificial
- Sinus lift cu adiție de os
- FAST & FIXED 4 implanturi
- FAST & FIXED 6 implanturi
În clinica noastră folosim Straumann Neodent, un implant dentar din categoria premium, ce prezintă următoarele avantaje:
- Garanție pe viață
- Cea mai bună rată de osteointegrare din lume
- Tehnologie avansată cu scurtarea timpului de vindecare
- Versatilitate
- Peste 30 de ani de experiență și cercetări clinice
- Straumann este o companie lider de piață ce atinge standarde înalte de calitate și durabilitate la nivel internațional. Așadar, clienții noștri se pot bucura de cea mai bună tehnologie pentru a avea zâmbetul mult dorit tot restul vieții.
Ce spun pacientii nostri?
COMPLETEAZĂ FORMULARUL
Programează o consultație
Vă vom contacta în cel mai scurt timp.
BLOGUL NOSTRU
Articole Agident
Frica de dentist la copii: cum o putem depasi
Copiii pot simti emotiile mult mai intens fata de adulti si le poate fi greu sa isi gestioneze trairile. Cand vine vorba de un consult medical, acestia pot resimti mai multa frica si anxietate ca
Top 3 greseli de evitat in privinta periajului
Periajul dentar este, la prima vedere, un proces foarte simplu pe care toata lumea il poate efectua. Cu toate acestea, pe cat de simplu este, pe atat de greșit il efectueaza anumite persoane, ceea ce
Apa de gura: beneficii si sfaturi
Exista numerosi factori interni si externi care ne pot afecta dintii. Atat anumite alimente, bauturi si obiceiuri nesanatoase, cat si diverse afectiuni medicale pot scadea calitatea si rezistenta dentara si, de aceea, trebuie sa venim