Cazuri Rezolvate

Servicii Stomatologice

Logo Agident - cabinet stomatologic sector 5

Va prezentam cazurile de succes

Dintii tai joaca un rol important in viata ta de zi cu zi. Orice dinte cariat, crescut gresit sau chiar un dinte lipsa, poate avea un impact major asupra calitatii vietii tale. Oferim servicii stomatologice de top in sectorul 5, Rahova, Bucuresti.

Un bărbat cu un dinte în gură, care locuiește în Sectorul 5.

Înainte

Un stomatolog in Rahova, Sector 5 care efectueaza interventii stomatologice la gura unui barbat.

După

Coroane full zirconiu pe toti dintii din maxilar

Prim-plan al gurii deschise a unei persoane care arată dinți deteriorați și cariați în sectorul stomatolog 5, cu degetele trăgând obrazul deoparte pentru vizibilitate.

Înainte

Prim-plan al unui bărbat zâmbitor cu barbă, căruia îi examinează dinții de către cineva care poartă mănuși albe într-un cabinet stomatologic.

După

Lucrare metalo-ceramica totala la maxilar

Prim-plan al gurii deschise a unui pacient care arată dinții, cu mâinile înmănuși ale unui dentist examinând în interior, pacientul purtând ochelari zâmbind într-un cabinet stomatologic.

Înainte

Prim-plan al gurii deschise a unei persoane cu un retractor dentar pentru obraz la locul unui cabinet stomatologic, prezentând dinții și gingiile, purtând ochelari.

După

Reabilitare totala cu punte metalo-ceramica la maxilar și mandibula

Un dentist din sectorul 5 care poartă mănuși albastre examinează dinții unui pacient, concentrându-se pe dinții anteriori inferiori. Gura pacientului este deschisă.

Înainte

Prim-plan al gurii unei persoane zâmbitoare care arată dinții, luat în cabinetul unui dentist, cu accent pe buze și nasul inferior.

După

Punte metalo-ceramica la dinții frontali pe maxilar

Prim-plan al gurii deschise a unui copil care arată dinții, cu mâinile înmănușate ale unui dentist din sectorul 5 examinând maxilarul inferior.

Înainte

Prim-plan al unei femei zâmbitoare care își arată dinții albi la stomatologul sector 5, concentrându-se pe jumătatea inferioară a feței.

După

Coroane E-max la dinții frontal pe maxilar

Prim-plan al gurii deschise a unei persoane care arată dinți neuniformi, dintre care unii sunt decolorați, care necesită o vizită la dentist.

Înainte

Prim-plan al gurii unei persoane zâmbitoare arătând dinții, realizat în sectorul 5 al stomatologului, cu accent pe dinții din față ușor nealiniați, purtând ochelari.

După

Coroana de zirconiu cu ceramică la dintele lateral

Prim-plan al gurii deschise a unei persoane care arată dinți neuniformi și decolorați, cu placă vizibilă și o mustață deasupra buzei superioare. Vizitați medicul dentist din sectorul 5 pentru îngrijire de specialitate.

Înainte

Prim-plan al gurii unei persoane care arată dinții și o parte dintr-o mustață deasupra buzei superioare, văzută de obicei în cabinetul unui stomatolog.

După

Lucrare de zirconiu cu ceramică pe maxilar

Prim-plan al gurii deschise a unei persoane care arată dinții nealiniați și decolorați, folosind un retractor dentar în sectorul stomatologic 5.

Înainte

Prim-plan al feței inferioare a unei persoane, probabil surprins în cabinetul unui dentist, care arată nasul și gura deschisă cu dinți vizibili.

După

Lucrare metalo-ceramica maxilara și mandibulara pe dinții naturali!

Logo Agident - cabinet stomatologic sector 5

COMPLETEAZĂ FORMULAR

Programează o consultatie online

Completează formularul și în cât mai scurt timp vă vom contacta.

Ce spun pacientii nostri?

Andreea Madalina Vladut
Andreea Madalina Vladut
@ndreea Madalina
Read More
Recomand cu incredere ! Reuseste sa efectueze o dantura impecabila de lunga durata fara niciun pic de durere ! Un zambet frumos si sanatos !
Mady Elena Grosu
Mady Elena Grosu
@Mady Elena
Read More
Cel mai bun medic stomatolog! Recomand cu toată încrederea!
Soare Adriana
Soare Adriana
@Soare Adriana
Read More
Cel mai bun medic! Recomand cu toata increderea, atat pentru profesionalism cat si pentru rabdare! Multumesc ca existati!
Ababei Catalina
Ababei Catalina
@Ababei Catalina
Read More
Cel mai bun!!! 😁 Zâmbetul meu arata super datorita domnului doctor Kosta!!!
Previous
Next

BLOGUL NOSTRU

Articole Agident

Un bărbat pe scaunul unui stomatolog la Stomatolog Rahova suferă de dureri de dinți.

Cum scapam de sensibilitatea dentara

Smaltul dintilor este un material care se uzeaza in timp, la unele persoane mai repede, iar la altele mai incet. Insa, subtierea smaltului dentar poate fi una din cauzele aparitiei sensibilitatii dentare. Este important ca,

Citeste articol »