• Sos. Panduri, nr. 9, Bl. P21, Sc. 1,
  Ap. 1, Sector 5, Bucuresti

 • +4 0726439492

  agident80@gmail.com
 • Program

  Luni - Vineri: 10:00 la 19.00,
  Sambata: Cu programare.

 • Adresa

  Sos. Panduri, nr. 9, Bl. P21, Sc. 1, Ap. 1,
  Sector 5, Bucuresti

 • Telefon

  +4 0726439492

 • Email

  agident80@gmail.com

GRATUIT Consultatie de specialitate
Vezi lista de preturi

Specializari

Servicii Agident

Dintii tai joaca un rol important in viata ta zilnica. Te ajuta nu doar sa mesteci si sa mananci alimentele, dar iti contureaza intreaga fata. Orice dinte lipsa sau crescut gresit poate avea un impact major asupra calitatii vietii tale.

agident implant

Implant dentar

Necesitatea unui implant dentar apare atunci cand o extractie creaza un gol in dantura care este problematic atat la nivel estetic, cat si functional. Un implant dentar este o procedura de chirurgie dentara cu efecte imediate, care reda aspectul si functionalitatea danturii dumneavoastra

stomatologie generala

Stomatologie Generala

Cand vorbim despre stomatologie generala includem aici toate actiunile de tip profilactic, de diagnosticare sau de tratare a afectiunilor cavitatii bucale, astfel incat acestea sa nu mai puna probleme, iar dantura sa isi pastreze frumusetea si functionalitatea.

chirurgie dentara agident

Chirurgie Orala

Ansamblul actiunilor minim invazive care se realizeaza sub anestezie, in vederea tratarii si remedierii unor afectiuni, sunt incluse in specializarea cunoscuta sub numele de chirurgie orala. Operatiunile de chirurgie dentara se efectueaza in cabinet, cu echipamente moderne, de catre medici specialisti, in perfecte conditii de siguranta.

Protetica dentara

Tratamentele protetice înlocuiesc prin diferite metode unul sau mai mulți dinți lipsa sau care si- au pierdut capacitatea funcțională.

Estetica dentara

Estetica dentara va ajuta sa aveți un zâmbet așa cum va doriți. Se pot imbunatati forma, culoarea si alinierea dinților.

Paradontologie

Boala gingivala si boala parodontala pot duce la complicații grave și de aceea aceste afecțiuni trebuie sa fie tratate cât mai repede.

Ortodonție

Ortodonția este ramura stomatologiei specializată in diagnosticul, tratamentul si prevenția iregularităților dentare și faciale.

Endodontie

Endodonția reprezintă ramura stomatologiei care se adresează afecțiunilor pulpare și canalului radicular.

Profilaxie

Igiena orala este foarte importanta pentru ca ea previne apariția afectiunilor dentare