• Sos. Panduri, nr. 9, Bl. P21, Sc. 1,
  Ap. 1, Sector 5, Bucuresti

 • +4 0726439492

  agident80@gmail.com
 • Program

  Luni - Vineri: 10:00 la 19.00,
  Sambata: Cu programare.

 • Adresa

  Sos. Panduri, nr. 9, Bl. P21, Sc. 1, Ap. 1,
  Sector 5, Bucuresti

 • Telefon

  +4 0726439492

 • Email

  agident80@gmail.com

GRATUIT Primul consult
Vezi lista de preturi

Cum sa alegem medicul stomatolog!

cum depasim frica dentist

Cum alegem medicul stomatolog?

In orice domeniu, si mai ales in cel medical, interactiunea dintre persoane are la baza ceva definit ca “un anumit tip de chimie”. In ceea ce priveste alegerea unui medic stomatolog, lucrurile se complica si mai mult, deoarece vorbim despre o relatie de lunga durata, in care aceasta chimie trebuie sa fie prezenta mereu. Cu toate acestea insa, intre frica de dentist si alegerea unui medic stomatolog potrivit exista un gol imens, care poate fi umplut doar prin educarea corecta a pacientilor, astfel incat ei sa inteleaga natura relatiei, dar si beneficiile pe care le aduce aceasta.

Cum se alege un medic stomatolog?

Pentru unii pacienti lucrurile sunt simple. Ei cer recomandari de medici stomatologi, eventual un medic stomatolog care a placut altcuiva, care a rezonat bine cu problemele acestuia, si decid mai apoi sa mearga la el. In multe dintre cazuri, lucrurile au un final fericit. Exista totusi situatii in care pacientul nu rezoneaza cu medicul, sau rareori viceversa, sau pur si simplu pacientul nu este multumit, insa de regula acest lucru se intampla rar. Recomandarea asadar este o solutie, insa trebuie inteles si faptul ca fiind diferiti, si perceptiile noastre sunt de asemenea diferite.

Alegerea medicului stomatolog nu se face neaparat in baza perceptiei celorlalti, desi un review sau o parere poate fi binevenita, ci se face incercand sa stabilim o interactiune cu medicul stomatolog. Este important sa discutati cu un medic inainte de a incepe un parteneriat de durata. De asemenea este indicat sa faceti si o vizita, in care sa urmariti metodele de tratare, felul in care arata cabinetul sau felul in care sunteti tratati. Un medic stomatolog are disponibilitate pentru pacient (fireste, in intervale de bun-simt), ii raspunde pe inteles si il informeaza pe acesta cu privire la problemele intalnite si la solutiile necesare.

Cum NU se alege medicul stomatolog?

Este recomandat sa NU alegeti medicul stomatolog in functie de preturile practicate, deoarece nu intotdeauna acestea reflecta realitatea profesionala. Un pret mic poate insemna adesea servicii pe masura, iar un pret prea mare nu echivaleaza mereu cu servicii de lux. Este important sa aveti in vedere un echilibru si sa va raspundeti la cateva intrebari care va vor ajuta sa va faceti alegerea mai usoara. Cand ma poate vedea medicul stomatolog? Ce parere au celelalte persoane care au mers acolo? Cat de moderna este aparatura si cat de noi sunt tratamentele? Cat de receptiv pare a fi medicul la problemele mele? Este el proactiv, vine in intampinarea mea cu solutii?

Medicul stomatolog este partenerul caruia ii pasa de dumneavoastra si de dintii dumneavoastra. De aceea, este indicat sa alegeti medicul stomatolog care este interesat de istoricul medical si de sanatatea viitoare a danturii dumneavoastra, si nu doar pe unul interesat de incasari pentru diferite servicii dentare. Empatia si grija sunt caracteristici pe care un medic stomatolog trebuie sa le detina, pentru ca doar asa se poate construi o relatie eficienta de tip medic- pacient.

Noi, in clinica Agident, punem siguranta pacientilor pe primul loc. Folosim aparatura si echipamente moderne, iar medicii sunt proactivi si mereu interesati de sanatatea pacientului. Programeaza acum o consultatie!

Icon

Cum sa alegem medicul stomatolog? Nu stii daca medicul stomatolog este unul bun? Iti e teama ca rezultatul final nu este pe masura asteptarilor tale?. Vino pentru o prima consultatie de specialitate gratuita si vom stabili impreuna ce este de facut pentru a avea o dantura sanatoasa si frumoasa. Decizia finala iti apartine! Ne gasiti in Soseaua Panduri - 13 Septembrie, Nr 9, Bl P21, Sc 1, Ap 1, Sc 5, Bucuresti